Naručivanje mladenačkih torti

Cena mladenačkih torti je 1.200 dinara po kilogramu. Međutim, u ovu cenu uključeno je sve, što podrazumeva izradu torte od najkvalitetnijih materijala, ručno izrađenu dekoraciju koja je jestiva, osim mladenaca koje uz tortu mozete iznajmiti, stalak po izboru i njegovo ukrašavanje, kao i prevoz. Torta se montira u kafani, tako da je dobijate upravo onakvu, kakvu ste je i videli na slici, i bez ikakvog rizika.

Ugovaranje izrade mladenačke torte možete izvršiti u našem maloprodajnom objektu, koji se nalazi u sklopu radionice, u okviru radnog vremena. Narudžbine prima Jasna lično, uz prethodno dogovoreni sastanak sa Vama. Ovo činimo isključivo iz razloga, da pričajući sa Vama, možemo da napravimo upravo ono što Vi želite. Nakon dogovora, sačinjavamo jednu vrstu ugovora, kojim garantujemo da će gotova mladenačka torta biti po ukusu i izgledu onakva, kakvu smo dogovorili.

I na kraju, iznenađenje - svaka mladenačka torta biće teža za najmanje 10 % od ugovorene težine, kao naš poklon mladencima.

Naručivanje mladenačkih torti Donna Klara
Naručivanje rođendanskih torti Donna Klara

Naručivanje rođendanskih torti

Cena dečijih i svečanih torti je od 800 do 900 dinara po kilogramu, u zavisnosti od materijala od kog se izrađuju. Na cenu težine torte dodaje se i dekoracija, koja može biti veoma raznovrsna, počev od ručno rađenih slika svih postojećih crtanih junaka, ručno rađenih figura u svim dimenzijama, kompletno rađenih bajki, automobila, trodimenzionalnih figura, pojedinačnih cvetova, kao i kompletni bidermajeri od ruža i drugih raznovrsnih cvetova, i još mnogo toga što možete videti u našim katalozima.

Napominjemo i to, da se u katalozima nalaze isključivo slike torti koje su izrađene u našoj radionici.

Naručivanje svečanih i dečijih torti, vrši se ili telefonom, ili ličnim dolaskom kod nas, za šta se nije potrebno najavljivati.

Ukoliko želite da nas kontaktirate putem e-maila, jednostavno popunite naš kontakt formular i ubrzo ćemo Vam se javiti.

Naručivanje rođendanskih torti Donna Klara
© 2018 DonnaKlara